Keresztül Európán, Tompos Kátya és Hrutka Róbert estje

Időpont:

2018. augusztus 04., 20:00

Helyszín:

BALATONFÜRED, Kisfaludy Színpad

Közreműködnek:

 • Tompos Kátya
 • Hrutka Róbert
 • Kalmus Felicián
 • Tompos Kátya/Hrutka Róbert/forrás:Internet

  Tompos Kátya, a Nemzeti Színház kiváló színésznője a Valami Amerika 2 című filmben csillogtatta meg először énektudását, a Magányos csónak című dal sokak kedvence lett.

  Énekesnőként korábban talán kevesebben ismerték, pedig a dzsessz, a pop és a világzene világában is otthonosan mozog. Személyisége mind prózában, mind zenében csodával tölti meg a színpadot. 2013 novemberében Keresztül Európán címmel jelent meg első szólólemeze, amely varázslatos zenei utazás Angliától Oroszországig, dalok angol, francia, bolgár, magyar, és orosz nyelven – Kátya kitűnő nyelvérzékének köszönhetően – hiteles megszólaltatásban. Igazi kalandozás nemcsak Kelet és Nyugat, hanem a különféle zenei stílusok között is. Napjaink sokszínű Európájának izgalmas zenei lenyomata, olyan tükör, amelybe jólesik belenézni. A dalokat Hrutka Róbert öltöztette megfelelő zenei köntösbe.

  Az album anyagából építkező koncertre Tompos Kátya és zenekara olyan dalokkal is készül, amelyek jól illeszkednek ebbe a vonulatba, de máshol még nem hallhatta őket a közönség.

  Közreműködik: Tompos Kátya – ének, Hrutka Róbert – gitár, Kalmus Felicián – cselló

   

   

  A koncert ingyenes!

  A műsorváltozás jogát fenntartjuk!

  Térkép:

  Keresés a programokban

  – hirdetés –

  – hirdetés –
  X